Onderhoud

Klein Onderhoud

Bij een klein onderhoud controleren we je auto op meer dan 25 punten. We checken onder andere de verlichting, banden, remblokken en het uitlaatsysteem. Ook verversen we de olie en ruitenvloeistof.

Groot Onderhoud

Bij een groot onderhoud controleren we je auto op meer dan 90 punten. Zo vervangen we filters en bougies, controleren we de distributieriem, uitlaat en banden en vullen we alle vloeistoffen bij.

Kosten onderhoudsbeurt

De kosten van een onderhoudsbeurt zijn afhankelijk van het type en bouwjaar van je auto. Bij SB Automotive vertellen we je vooraf precies wat het onderhoud gaat kosten. Pas na jouw akkoord gaan we aan de slag. Zo kom je nooit voor onprettige verrassingen te staan.

Of je nu een oude auto of een nieuwe auto rijdt: wij voeren al het onderhoud vakkundig en voordelig uit. Maak direct online een afspraak voor een onderhoudsbeurt bij SB Automotive.

auto

Herstellingen

Wij herstellen onderandere :

  • Carroserie van een wagen
  • Velgen
  • Sommige interieurelementen (leder, stof, kunstleder, plastic)

Onze herstellingen gebeuren steeds zonder de vervanging of demontage van onderdelen. Daardoor kunnen we zeer korte, gestandaardiseerde hersteltermijnen garanderen. Bij dit type herstellingen hanteren we technieken mét en zonder het gebruik van lak.


edit afsluiten